Filtre Mann Filter Timisoara

Filtre Mahle Timisoara      Filtre Bmw Timisoara

Filtre Mercedes Benz Timisoara               Filtre Audi Timisoara                  Filtre Volkswagen Timisoara

 

Va oferim o varietate de filtre auto MANN, iar pe comanda se pot aduce si alte marci (filtre aer, filtre ulei, filtre combustibil, filtre habitaclu).

Filtrul de aer este o componenta importanta a unei masini. Acesta are ca scop curatarea aerului inainte ca acesta sa ajunga in galeria de admisie si in motor. Schimbarea filtrului de aer, atrage dupa sine performante mai bune pentru masina ta.

Filtrul de ulei  pentru motor are rolul de a pastra uleiul de motor curat, astfel impiedicand  frecarea si abraziunea. Schimband filtrul uleiul poate sa-si indeplineasca functia timp indelungat.

Filtrul de combustibil capteaza impuritatile din carburanti, benzina, motorina si chiar din instalatiile GPL, asigurand protecie eficienta pentru anumite componente ale sistemelor de combustibil.

Filtrul de habitaclu este cunoscut şi sub numele popular de filtru polen. Acesta opreste o gramada de materii nedorite sa patrunda in habitaclu, de la praf, polen, insecte, fire de par, seminte si alte asemenea, pana la pietricele care pot ajunge in zona de colectare a aerului pentru climatizare.